2016. január 8., péntek

VisszatekintőNem egy éves értékelés következik, csak decemberre nézek vissza egy kicsit.
Sok dolgot beterveztem, de nem úgy alakult minden ahogy gondoltam, és voltak napok amikor azt hittem hogy a DD album is kimarad 2015-ben.


Azért nem telt el alkotás nélkül a hónap, ezt szereteném megmutatni most nektek.
Rögtön az elején az adventi "koszorú"-val kezdem. Ezt tényleg az utolsó pillanatban csináltam meg, egy régi agyag cserepet kentem le gessoval és ragasztottam körbe füstfóliával.
Került bele egy oázis amit virágboltban tudtok beszerezni, ebbe szúrtam a gyertyákat amiket körberaktam mohával és termésekkel meg Scrapfellow chipboardokkal és pékzsineggel díszítettem.
Csináltam egy hozzá illő asztaldíszt is.
Egy hungarocell gömböt bevontam mohával, erre is terméseket, háncs csillagokat és Scrapfellow chipboardot ragasztottam, beletettem egy magas gyertyatartóba és már mehetett is a helyére.

Idén is volt karácsonyi scrapbook posta ami nagyon feldobott mert Merikának kellett ajándékot készítenem.
Amennyire örültem, annyira nehéz feladat is volt, szerintem mindenki tudja miért.....Merika hihetetlenül profi. :)
Mindenképpen valami különlegeset szerettem volna, és a képeslap elkészítése után megláttam a hímzőkeretet a fiókban amit még nyáron vettem hogy majd kezdek vele valamit.
Ez lett az a valami:
Ez a már említett képeslapÖsszeraktam egy kis meglepi csomagot is amiben tagek, csipik és virágok voltak, remélem Erika hasznát veszi majd :)
Volt egy szuper sógornős alkotós napunk is.
Rita szeretett volna vászonképeket csinálni a nagyszülőknek karácsonyra és megkért hogy mutassam meg én hogy csinálom ezeket. 
Természetesen én is csináltam egyet magunknak az egyik kedvenc fotómból.....

 Ja, és majd el felejtettem a mikuláscsomagot! Egy vászonzacsit gessoval alapoztam, erre pöttyöztem Ecoline-nal, bélyegeztem rá rénszarvasokat és Scrapfellow csipikkel és PL kártyával dekoráltam.....és majdnem elkészültem a DD albumommal is, már csak pár fotó hiányzik belőle de remélem pár napon belül azt is meg tudom mutatni.

Credit:
Scrapfellow kit klub
Pentart
Nőicsizma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése